![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam sobie pliczek ktoory wyswietla komentarze do newsow z bazy mysql i teraz chce zeby jak sie dodaje to przekazac ukryta informacje z nr newsa np. id_newsa=2 :?:
-------------------- To be or not to be?
That is the question! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
hmm ja proponuje zrobic to tak
ze w linku gdzie ma przekazac info dajesz link taki Kod http://www.strona.com/dodaj.php?id_newsa=$id
oczywiscie w $id musi byc ten numer i potem masz ten numer w $_GET['id'] to chyba najlepszy sposob -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Z poczatkujacy (totalny brak zwiazku z php) do XHTML
XHTML -> input type hidden |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podstawy
W formularzu dajesz ukryte pole: [xml:1:6fd07c6805]<input type="hidden" name="id=" value="<?php echo $_GET['news_id'] ?>"/>[/xml:1:6fd07c6805] Później w zależności od metody, zmienną masz w $_GET['id'] lub $_POST['id']. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i nie dziala mi nie chodzi jakie pole mam wpisac tylko jaka zmienna w value a ten formularz jest w skrypcie php
-------------------- To be or not to be?
That is the question! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Ablabla bla abla ble
Proponuję czytać to co się pisze przed wysłaniem na forum. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:25 |