![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
/spam/
Konto testowe : login - test hasło - test12 Ten post edytował Spawnm 15.01.2010, 16:15:37
Powód edycji: [Spawnm]: temat został uznany za spam.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 300 Pomógł: 32 Dołączył: 31.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj testowy login/hasło bo nikomu się rejestrować na pewno nie będzie chciało. A temat pewnie cały wyleci bo nie szczególnie widzę, żeby tam było cokolwiek do oceniania. Dobrym zwyczajem tutaj jest zadbanie by strona się walidowała zanik się ją zaprezentuje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Na razie skupiamy się nad wyglądem i funkcjonalnością. Zmieńcie kolory na jakieś jaśniejsze, bo na razie ta czerń z ciemnym granatem w menu jest mało czytelna i bardziej odrzuca niz zachęca do zapoznania sie z treścią. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
za ciemne to wszystko + te migające gify dobijają :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten wasz CMS to dawny CMS serwisu rozrywa.pl
-------------------- CYKLINOWANIE PODŁÓG
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Konto testowe dodane
2. Ten styl jak na razie jest jedyny , chociaż już tworzymy nowy jaśniejszy , aby user miał wybór (chociaż ciemny jest lepszy nie męczy tak oczu) 3. Te gify to akurat robota uploadera , można dodawać miniaturki w wielu typach plików . 4. Ten wasz CMS to dawny CMS serwisu rozrywa.pl Nie wiem czy to ukryta reklama czy oszczerstwo , ale jesteś w błędzie . Cms jest nasz pisany od zera . Ten post edytował emilyoo 15.01.2010, 14:39:35 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 11 Dołączył: 5.10.2008 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem dość poważny błąd, mowa o SQL Injection. Oto dowód:
Kod http://spam/index.php?page=news&id=5+and+1=2+union+select+1,database%28%29,@@version_compile_os,4,@@datadir,user%28%29,version%28%29-- Więcej nie ruszałem, bo nie mam czasu, chęci ani prawa. W sumie tyle, reszcie się nie przyglądałem. Poprawcie to proszę. Pozdrawiam, lwc.
Powód edycji: [Spawnm]:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 16:04 |