![]() |
![]() |
-arrtxp- |
![]()
|
Goście ![]() |
MAM TAKIE COŚ
chciałem zrobić aby mi dodawało do margin liczbę 32 lecz nie wychodzi wie ktoś może czemu? o to kawałek kodu, który za to odpowiada ![]()
Ten post edytował arrtxp 15.01.2010, 12:17:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wedlug mnie musisz ustalic typ danych na int za pomoca parseInt()
-------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wedlug mnie musisz ustalic typ danych na int za pomoca parseInt() Musi i to napewno w przeciwnym wypadku + połączy mu ciągi. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
-arrtxp- |
![]()
|
Goście ![]() |
Zrobiłem tak i dalej nie ogarnia
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może po prostu czytaj ze zrozumieniem odpowiedzi, i zmień
Kod var pole = "32"; na Kod var pole = 32;
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poza tym brakuje jednostki, czyli 'px' prawdopodobnie. Musisz też zamienić topMargin na liczbę, bo prawdopodobnie masz ją w formie tekstu - "XXpx", gdzie XX to jakaś liczba.
Kod <input type="button" value="dodaj do margin-top 10px;" onClick="dodaj(10);">
<div style="margin-top: 10px;" id="test">test</div> <script> function dodaj(value){ var el = document.getElementById('test'); var marginTop = parseInt(el.style.marginTop); el.style.marginTop = value+marginTop+'px' } </script> -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:29 |