![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 3 Dołączył: 10.12.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No więc mam problem w konfiguracji Uploadify a dokładnie nie wiem jaką ścieżkę podać do
'uploader' : 'uploadify.swf', 'script' : 'uploadify.php', 'cancelImg' : 'cancel.png', próbowałem już kilkanaście ścieżek relatywnie, na sztywno - żadna nie chciała działać wygląda na to, że gdy ścieżka będzie poprawna to button powinien się zmienić na ten flashowy. Tutaj struktura drzewa ![]() Tu jest header
view.yml - ścieżki javascrip po rendering strony się pokazują i mają poprawny link
dla adresu http://localhost/srodki/web/index.php/Raport/DodajRaport Bardzo proszę o przeanalizowanie co robię nie tak? Ewentualnie jeśli ktoś mógłby mi podać tutorial jak uploadować pliki w symfony 1.4 Pozdrawiam Ten post edytował Czapla 14.01.2010, 21:06:56 -------------------- Life is a game, continue playing and try to be a pr0.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiemy jeszcze tylko gdzie są pliki, których nie możesz załadować. Powinny znajdować się gdzieś w katalogu web, zdjęcia np. w images, flash to już gdzie chcesz. Ścieżka do tych plików jest taka sama wtedy jak do wszystkich innych. Możesz również skorzystać z helpera image_path.
Przepraszam, ale pisałem w pośpiechu, jeśli niezrozumiale to jutro poprawię. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 3 Dołączył: 10.12.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cała zawartość uploadify jest w katalogu web/js
nawet gdy odwołuje się przez to plugin nie działa, w dalszym ciągu nie wiem jak to skonfigurować.... Ten post edytował Czapla 15.01.2010, 14:41:10 -------------------- Life is a game, continue playing and try to be a pr0.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy aby na pewno we właściwym miejscu masz skrypt uploadify.php i czy na pewno chcesz wysłać ten plik do tego skryptu czy może raczej do symfony, Skorzystałem z google i szybko znalazłem jak co skonfigurować, nie wiem jak to się stało, że Ty też tego nie znalazłeś.
Powodzenia w konfigurowaniu ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 07:25 |