![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2006 Skąd: UE Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pewiem problem z przeniesieniami bazy. Po przenosinach 2 baz (strona w drupalu i forum w phpbb3) na nowy serwer, wczytaniu wszystkiego i podpieciu widac tylko po fragmentowane dane. Pourywane tytuły tematów i strzępki artykułów oraz postów. Praktycznie ta sama przypadlosc w drupalu jak i w phpbb. Prosiłem nawet administratora nowego serwera o ponoc. Wgral osobiscie wszystko, a wynik byl taki sam. Slyszał może ktoś o czyms takim? co to moze być gdzie mam szukać rozwiązania? Bede wdzieczny, pozdrawia |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A jakie to kodowanie bazy?
Czym wgrywane? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2006 Skąd: UE Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kodowanie w strukturze to utf8_general_ci. baze wgrywalem skryptem, teraz nie wiem jak on sie nazywal i nie moge tego znalezc, robilem to jakies czas temu, ale teraz musze wrocic do tego znowu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A eksport? mysqldumpem?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
poprzez phpmyadmin
|
|
|
![]()
|
|
To wyeksportuj przez mysqldump, phpMyAdmin momentami dziwnie się zachowuje.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:23 |