![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aaa to prawda, trzeba zamknąć reklamę żeby nie przeszkadzało. Problem oczywiście zniknie jak strona pojawi się na serwerze strony
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przydałby się left-border dla menu.
-------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 2 Dołączył: 8.12.2006 Skąd: powiat tarnowski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podoba mi się to, że po kliknięciu w jakikolwiek link widać jak przeładowuje się cała strona (najpierw przez sekundę widać samo tło, potem cała reszta, czyli logo, menu i treść). IMHO zmiana powinna być widoczna tylko w części z treścią.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mały update strony - http://sernak.webd.pl
Aktualnie pracuje nad błędem z News Asystent, który pojawi się w menu Aktualności. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 13 Dołączył: 24.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem przekonany czy link na stronie głównej, prowadzący do panelu administracyjnego to najlepszy pomysł. Kto ma wiedzieć, to i tak będzie wiedział - po co mają wiedzieć wszyscy?
Strona ładna, schludna, podoba mi się top - prosty, ale estetyczny. Dobrze by było, jakby się jeszcze walidowała. -------------------- while ( !die() ) code();
|
|
|
![]()
|
|
Czyli lepiej zrobić ukryty odnośnik do panelu lub w ogole go nie robic ?
Walidował tzn ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czyli lepiej zrobić ukryty odnośnik do panelu lub w ogole go nie robic ? Walidował tzn ? http://validator.w3.org/ Odnosnik moze zostac jak PA jest dobrze zabezpieczony nie ma sie czym przejmowac. -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 13 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem w jakim celu podzieliłeś top na dwie części? Zrób w całości i zapisz jako *.jpg + dopasuj jakość.
-------------------- fitmate.pl - aplikacje internetowe
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tło z digarta?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tło z strefarpg.pl za pozwoleniem autora ;p Nie wiem co to digart.
Co do topu to podzieliłem żeby szybciej się ładował. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak podzielisz tło na kawałki to się szybciej nie załaduje. A poza tym w dzisiejszych czasach ludzie mają taki internet w domach, że takie logo to jest "pikuś".
a o digart to chodziło mi o www.digart.pl -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Imo często spotykam strony z podzielonym topem w ten lub podobnym sposób, dlatego równiez postanowiłem to tak zrobić.
Raczej w niczym nie przeszkadza to, że jest podzielony ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 18:20 |