![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich, jestem troche ciemny z php, wiec pisze w html. Lecz nie wiem kilka rzeczy, mianowicie
*czy da sie napisac logowanie i wylogowanie, potrzebuje jeszcze dodawanie nowych urzytkownikow od bazy danych. Mam baze na yoyo. Coś takiego juz napisalem:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 2 Dołączył: 8.02.2004 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Formularz może być w html ale funkcje , przesyłanie danych jak i sem procedury logowania , dodawania do bazy musisz w PHP zrobić .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zrobic zeby przesylalo dane?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dane prześlą się same, jak ustawisz odpowiednią akcję dla formularza. Skrypt musi je odebrać i przetworzyć, jednak tutaj niewiele Ci już pomożemy, jeśli nie znasz podstaw, bo niby jak? Kurs specjalnie dla Ciebie mamy napisać? Gotowy skrypt? Jeśli chcesz sam to zrobić, musisz się PHP nauczyć, nie ma innego wyjścia:
http://pl.wikibooks.org/wiki/PHP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 16:19 |