![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Zarejestrowałem się na forum. Zalogowałem. Nadal nie mogę skomentować artykułu. ![]() P.S. Logowanie na wortalu w celu zobaczenia swojego profilu nic nie daje. Jakieś uprawnienia? -------------------- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Zalogowałem. zalogowales gdzie? Jak na forum to nic dziwnego ze na wortalu nic nie mozesz zrobic. Jak chcesz robic na wortalu to musisz sie zalogowac na wortalu loginem i hasłem z forum
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tak też myślałem, ale po wybraniu wortalu i zalogowaniu się (z prawej strony) nie widać, żadnej informacji świadczącej o zalogowaniu. Po próbie skomentowania artykułu pisze, że błąd i nie masz uprawnień.
-------------------- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat żadnej informacji świadczącej o zalogowaniu A pole do zalogowania masz nadal aktywne? Jak tak to znaczy ze cie nie zalogowalo.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Nadal nie mogę zalogować się na wortal.
Po wpisaniu loginu i hasła oraz kliknięciu przycisku "Zaloguj" strona jakby się odświeża i w polu login znów pisze "Wpisz login". Oczywiście nie ma w górnym lewym rogu info typu Witaj Kowalski. Logowanie na forum odbywa się bez problemów. Tak ogólnie dzięki za podpowiedzi, ale jak na razie problem nadal istnieje. mm -------------------- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:38 |