![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki problem, Zrobilem projekt ktory pobiera dane z pliku csv z ftp na moj serwer a robione to jest dzieki odswiezaniu strony no i robie to co jakis czas. A wyglada to tak Kod <script type="text/javascript"> function delayer(){ window.location = "http://www.polacza1.php" } </script> </head> <BODY onLoad="setTimeout('delayer()', 240000)" BGCOLOR=#FFFFD0 LEFTMARGIN=0 TOPMARGIN=0 MARGINWIDTH=0 MARGINHEIGHT=0> Od razu przepraszam ze to jest kod javascript umieszczony na forum php no i wszystko by bylo pieknie gdyby czasem strona sie nie zawiesila i w tym momencie przestaje odswiezac.. nie wiem czym to jest spowodowane.. Co do zawieszenia strony to wyglada to tak jak by chcial zaladowac strone ale niestety to sie nie dzieje i jest biala strona no i klepsydra czyli wczytywanie.. Czy jest jakis niezawodny sposob na odswiezanie? Czy moze macie dla mnie jakies rady? Dziekuje za pomoc i pozdrawiam Ten post edytował batman 13.01.2010, 09:01:05
Powód edycji: [batman]: przeniosłem i dodałem tagi
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 01:47 |