|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2009 Skąd: Jurata/3miasto Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Zainstalowałem svn jako moduł apache. Raczej działa bo w linii komend działają polecenia svn'a. Stworzyłem repozytorium poleceniem svnadmin create [nazwa repozytorium], no i repozytorium powstało. Następnie chce jakoś z tego repozytorum korzystać, więc utworzyłem sobie katalog w którym utworzyłem kolejne trzy katalogi: /trunk, /branches oraz /tags. Z wiersza poleceń wchodzę sobie do tego katalogu i wykonuję komendę Kod svn import -m 'komentarz' svn://localhost/nazwa_repozytorium i w odpowiedzi dostaję coś takiego: Kod Nieudane połączenie z hostem 'localhost' : Nie można nawiązać połączenia ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawia Pytanie moje jest takie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Co robię źle (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Pozdrawiam |
|
|
|
WRB svn, XAMPP, windows - problem z importem projektu do repozytorium 11.01.2010, 21:31:47
kosmowariat niewiele napisałeś na temat problemu, pokaż konfig... 11.01.2010, 23:03:45 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 22:00 |