![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, mam kilka problemów, których nie umiem rozwiązać, zainstalowałem skrypt i wrzuciłem go na www.motoformat.ipns.pl i wyskoczyło kilka błędów, których nie umiem naprawić. bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 1 Dołączył: 23.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się ze ten komunikat mówi wszystko tylko trzeba go jeszcze przeczytać
CODE Nie wprowadzono nowego numeru dotpay w pliku inc/mysql.inc.php Popraw to jak najszybciej aby moc odbierac platnosci. Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/pieroni1/domains/motoformat.ipns.pl/public_html/inc/funkcje.inc.php on line 302 Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/pieroni1/domains/motoformat.ipns.pl/public_html/inc/funkcje.inc.php on line 302 Serwis ma za malo pobranych ogloszen! w tej chwili jest a powinno byc minimum 12000. Uzupelnij baze uruchamiajac crawlera recznie. [wejdz tutaj] Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/pieroni1/domains/motoformat.ipns.pl/public_html/inc/funkcje.inc.php on line 4 Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/pieroni1/domains/motoformat.ipns.pl/public_html/inc/funkcje.inc.php on line 4 Serwis ma za malo artykułów! w tej chwili jest a powinno byc minimum 300. Dodaj nowe artykuły korzystając z panelu administratora. Aby wyłączyć komunikaty zmień wartość $sys_off w inc/mysql.inc.php na 1 a pozatym zła baza ;] (Table 'pieroni1_auto.marki' doesn't exist) jak sie niemyle Ten post edytował homik363 10.01.2010, 20:36:42 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1 komunikat rozumiem i wiem jak to wyłączyc ale nadal nie działa poprawnie, tylko nie wiem o co chodzi z tą bazą...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 1 Dołączył: 6.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poprawnie utworzyłeś bazę danych ?
Brakuje w niej tabeli "pieroni1_auto.marki" |
|
|
![]()
|
|
właśnie problem jest z tabelą, wrzuciłem przecież i nie wiem dla czego nie działa...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:43 |