![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie! Dla 99% ludzi na tym forum pytanie to możecie uznać za głupie, no ale trzeba pytać. Chyba, że ktoś ma gotowy link i załączy, z chęcią poczytam, bo szukałem ale bezskutecznie. Nie wiem czemu mi tego kodu nie wyświetla, ma ktoś jakieś pomysły? Próbuję otworzyć w Firefoxie, ale pusta strona jest. Program jaki używam to notepad++. Z php jestem zielony, poszedłem na grafikę, ale niestety musimy znać podstawy :/ Chodzi o sortowanie bąbelkowe, zeby wyświetliło mi 100 cyfr randomowo i później poukładało je od najmniejszej do największej lub odwrotnie (nie ma różnicy). Tylko spokojnie, nie każdy musi się znać na wszystkim, więc naprawdę proszę o wyrozumiałość ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:05 |