![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam kolejny problem ^^! To już jest jakaś masakra... Mam dwa skrypty... Wysyłający do bazy mysql oraz zabezpieczający i nie wiem jak to połączyć... Plik dodaj.php
a więc po kliknięciu dodaj możemy nie wpisywać tokenu i wyśle... A mi zależy by po wciśnięciu dodaj wywaliło błąd, że nie może wysłać bo nie wpisano tokenu... Formularz:
Może ktoś pomóc? Odświeżam... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 1 Dołączył: 2.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja zrobiłbym to na javascripcie - na submicie funkcja na onclick sprawdzająca coś tam...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Javaskrypt dla mnie jest czarną magią... Potrzebuje pomocy z tym...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 1 Dołączył: 2.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to może:
|
|
|
![]()
|
|
Nadal można wysłać formularz bez wpisania kodu ; )
Przeoczyłem jedną rzecz... Kod powinien wyglądać tak:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 5 Dołączył: 13.07.2008 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najprościej po:
wstaw lub Lub też przerzucić całość dodawania do bazy do miejsca gdzie masz Tam masz sprawdzanie poprawności klucza i wtedy możesz dodać, w innym miejscu nie ma sprawdzania tej poprawności. Ten post edytował motylo 11.01.2010, 13:48:35 -------------------- Więcej: blog.juszczak.org
|
|
|
![]()
|
|
Ale po co ? Działa jak należy... Jeśli chcę dodać i nie wpiszę kodu to nie doda, wpiszę, doda... Po co jeszcze to komplikować?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 5 Dołączył: 13.07.2008 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój błąd, nie zauważyłem ponownego sprawdzenia warunku $session==$image
-------------------- Więcej: blog.juszczak.org
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:35 |