![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2009 Skąd: zakopane hej! Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałem wygenerowac kod nie tylko samych tabel lecz takze relacji podobny do tego
tabele mam w typie InnoDb a relacje zrobiłem za pomoca projektanta pozdrawiam i z góry dziekuje |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 855 Pomógł: 145 Dołączył: 17.07.2008 Skąd: High Memory Area Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W widokustrktury tabeli na dole masz 'Relation view' w wersji angielskiej. Nie wiem jak to jest przetłumaczone w polskiej. W każdym razie po kliknięciu otworzy Ci się ekran, gdzie możesz ustawić referencje.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2009 Skąd: zakopane hej! Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W widokustrktury tabeli na dole masz 'Relation view' w wersji angielskiej. Nie wiem jak to jest przetłumaczone w polskiej. W każdym razie po kliknięciu otworzy Ci się ekran, gdzie możesz ustawić referencje. nie zrozumiałeś mnie, chodzi mi o wygenerowanie tabel odrazu z relacjami(powiazanaimi) a nei ustawienie relacji ktore juz wczesniej zrobiłem za pomoca projektanta(to samo co podajesz relation view, relation schema itd). PhpMyAdmin generuje mi tylko kod z tabelami bez relacji ktore musze z palca pisac, constraints itd. ale dzieki za odzew |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 855 Pomógł: 145 Dołączył: 17.07.2008 Skąd: High Memory Area Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PhpMyAdmin chyba tak nie potrafi. Musiałbyś wklejać SQL z odpowiednim CREATE TABLE
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 22:51 |