![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 1 Dołączył: 30.07.2008 Skąd: Ustka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dzisiaj tak z nudów napisałem sobie upload plików.
http://amaru.xaa.pl/ Nie będę się o nim rozpisywał, sami zobaczcie. Proszę o oceny, uwagi i propozycje. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 2 Dołączył: 10.11.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
smierdzi ten skrypt
jedyne co dobrze to serwer skonfigurowany. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nic nie czuje.
![]() Co do tematu: nic specjalnego. -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat arning: filesize() [function.filesize]: stat failed for pliki/c5bfscript alert(\\\'lol\\\') script.TXT in /home/amaru/public_html/download.php on line 33
Warning: filemtime() [function.filemtime]: stat failed for pliki/c5bfscript alert(\\\'lol\\\') script.TXT in /home/amaru/public_html/download.php on line 33 Ściągnij c5bfscript alert(\\\'lol\\\') script.TXT Rozmiar Pliku: 0 B Data Modyfikacji: 1970-01-01 01:00:00 -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po kliknięciu w któryś plik na liście plików:
Cytat Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@amaru.xaa.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@darko,
To chyba mój plik, rano wrzuciłem plik php, a tu taki klops. @down To jednak nie mój, mój jest ecb3socket.php. Ten post edytował nmts 9.01.2010, 16:14:16 -------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~nmts tak, to Twój plik f6391.php. Do autora, wniosek: skrypt powinien filtrować rozszerzenia przesyłanych plików.
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 9 Dołączył: 12.04.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nic specjalnego ;(
Powinieneś zastosować AJAX dodać np -Progress bar -Możliwość dodawania kilku plików itp ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:04 |