![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam otóż mam taki problem niewiem czemu wywala mi błąd w pliku ponieważ wszystko jest brane z gotowej instrukcji merlina i teoretycznie powinno działać.
Fatal error: Call to a member function getPlainData() on a non-object in ../hotel.php on line 3 otóż mam biblioteke ep3gate.class.php oraz plik hotel.php
i podczas wywpołąnia tego pliku odrazu sie wysypuje na lini 3 czy ktoś może wie w czym tkwi problem ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie znam API Merlina(?), ale widzę, że zmienna $ep3gate nie jest instancją klasy ep3gate. Powinieneś najpierw utworzyć instancję klasy ep3gate i przypisać ją do zmiennej $ep3gate:
i dopiero teraz wywołać $ep3gate->getPlainData('?sp=3&a=2&sd=*1&ed=*22'); Poczytaj API Merlina (?) czy skąd to wziąłeś, nie wiem, ale pewnie jest gdzieś rozpisany sposób użycia. -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:22 |