![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej jaki parametr obsługuje ten wyskakujący dymek nad punktem docelowym. Chcę wkleić mapkę gogielka tylko żeby nie wyskakiwał ten irytujący dymek.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 11 Dołączył: 5.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj bez dymka się robi:
http://www.google.com/uds/solutions/wizards/mapsearch.html |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A ja mam takie pytanie odnośnie zamieszczania mapy google na stronie. Jak zrobić żeby była z zumem na dany pkt.
![]() Bo mam zaznaczony obiekt ale pokazuje mi się cała polska i musiał bym ręcznie przybliżać. a chciałbym żeby była widoczna np. ulica z danym pkt. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz wkleić kod POWIĘKSZONEJ mapki, wchodzisz w google maps, powiększasz mapę, klikasz LINK.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Funkcja setCenter, 2 parametr:
setCenter(new GLatLng(latitude, longitude), zoom); -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:50 |