![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: Janów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem zawarty w tym screenie :
(IMG:http://img515.imageshack.us/img515/1720/40268392.jpg) Mianowicie nie wiem dlaczego IE dodaje mi na samym dole koncowke tekstu z góry.. sprawdzalem wiele razy i nie doszedlem do zadnych wnioskow (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ktos moze spotkal sie z takim problemem? |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Tak, masz gdzieś niedomknięty lub źle domknięty tag, albo tekst poza jakimkolwiek tagiem. IE sam z siebie nic nie dodaje, ale faktycznie, skurczybyk jest czuły na najdrobniejsze nieścisłości w HTML, które np. FF olewa ciepłym strumieniem wiadomo czego.
HINT: sprawdź źródło strony W3C Validatorem. Ten post edytował blooregard 6.01.2010, 23:13:10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaje to znaczy?
a) dubluje (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) przenosi a) Też miałem kiedyś owy problem, występował tylko pod ie, do dziś nie wiem jak to się działo - czary? Element był liniowy zmiana na blok pomogła, ale dla czego i jak tego nikt nie wie. (na forum jest ktoś miał już taki problem) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) jw u @blooregard |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 11:18 |