![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 1 Dołączył: 29.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Mam oto taki skrypcik:
I teraz jeśli normalnie wywołam samą funkcję DateAndTime():
To wszystko jest ok, wyświetla się pełna data i czas, aczkolwiek jeśli zastosuję taki kod: Widzę tylko datę (górną część, z przecinkiem), a czas już się nie pojawia, dlaczego? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam, Łukasz. Przepraszam bardzo, pomyliłem działy, mógłby jakiś moderator przenieść to do "Po stronie przeglądarki"? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
document.write
na dobrą sprawę tego już się nie uzywa. A gdzie ty chcesz tę datę pokazac/wyswietlic? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 1 Dołączył: 29.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Normalnie na stronie, żeby po kliknięciu w button, pokazała się data.
Czego użyć, żeby działało? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Kod alert('data'); albo Kod document.getElementById('iddiva').innerHTML = 'data'; i daj w kodzie html div o id 'iddiva' |
|
|
![]()
|
|
Ok, dzięki wielkie za pomoc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mam jeszcze jedno pytanie, jak zrobić, żeby data zmieniała się dynamicznie, ale bez odświeżania strony? I prosiłbym o polecenie Mi z czego się uczyć JavaScript? Bo dopiero zaczynam, a chciałbym dobrze zainwestować pieniądze (chyba, że nie będzie to konieczne). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 02:40 |