![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 459 Pomógł: 26 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Już kilka razy poruszałem ten temat na forum (bezskutecznie) ale do rzeczy. Otóż mam pewien system portalu z downloadem.
Tenże download jest podzielony na kategorie i tu zaczyna się mój problem. ![]() Przy niedużej ilości plików jest ok ale przy dużej strony się długo ładują. Używam skryptu TSI-G Download 1.0, która to wersja jeszcze nie była wyposażona w stronicowanie w downloadzie. I teraz moje pytanie do osób znających się na stronicowaniu. Czy byłby ktoś w stanie dopisać to stronicowanie do mojego skryptu (dla osób zainteresowanych pomocą mi podeśle potrzebne pliki) ![]()
Powód edycji: [Spawnm]:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 12.04.2009 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może i by dało, ale na pewno nie za darmo i nie w tym dziale...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 459 Pomógł: 26 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurde w necie jest sporo tych skryptów do stronicowania ale ja zaczynam z php i nie wiem jak to połączyc.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 11:54 |