![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 2 Dołączył: 18.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowałem nahoMailPlugin, i próbuję wysłać maila:
Kod nahoMail::send('My subject', 'My body', 'stirith@gmail.com'); i Wywala błąd: Kod The sender parameter must either be a valid string email address or an instance of Swift_Address. Co zrobić ? Ten post edytował stirith 5.01.2010, 13:05:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) Dlaczego nie korzystasz z natywnego mailera symfony?
2) Czy komunikat błędu jest jakiś niezrozumiały czy co? Podany parametr ma być poprawnym adresem e-mail lub obiektem Swift_Address - pewnie przekazujesz parametry w złej kolejności. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 2 Dołączył: 18.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Bo go nie znam
![]() 2. Wiem co błąd oznacza, ale próbowałem wszystkiego i nic...po dwóch godzinach dłubania napisałem temat, bo zawsze ktoś o coś zapyta czy to czy tamto ustawiłem... Problem rozwiązałem, w konfiguracji plugina, w pliku app.yml, należy podać adres email dla "from" tak dla potomności można zamknąć |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 05:11 |