![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pytanie czy znacie jakieś programy np. flashowe do postarzania lub krzyżowania dwóch zdjęć?
Obojętnie w jakiej technologi byle dało odpalić się na pc. Obojętny rodzaj przekształceń... Kiedyś coś coś takiego znalazłem właśnie w flashu, teraz odnaleźć nie mogę, a i zapytaniem do google jest problem. ;/ Chodzi mi jedynie o pobawienie się nimi, więc kodu nie szukam. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Photoshop
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 17 Dołączył: 18.07.2007 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gimp
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nasty, kosmowariat:
to sa programy flashowe?? Chodzi Ci o cos takiego: http://pixlr.com/editor/ tylko offline? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 17 Dołączył: 18.07.2007 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@varez
Witam, mam pytanie czy znacie jakieś programy np. flashowe do postarzania lub krzyżowania dwóch zdjęć? Obojętnie w jakiej technologi byle dało odpalić się na pc. Obojętny rodzaj przekształceń... Kiedyś coś coś takiego znalazłem właśnie w flashu, teraz odnaleźć nie mogę, a i zapytaniem do google jest problem. ;/ Chodzi mi jedynie o pobawienie się nimi, więc kodu nie szukam. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) grunt to czytac ze zrozumieniem ;] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@kosmowariat:
no dobra, niechaj będzie, dzis pierwszy dzien mysle po dwutygodniowej przerwie .. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) @ShadowD: to ja polecam Paint Shop Pro najnowszy, dobry jest, i tanszy niz extradrogi Photoshop, no i zdecydowanie lepszy od gimpa (moje prywatne zdanie, nie bić!) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eeee, mam nauczkę by nie pisać jak jestem na wpół przytomny. (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
Totalnie źle się wyraziłem, a i pomieszałem wszystko co się da! Kiedyś znalazłem programik, flasha gdzieś na jakiejś stronie, upload zdjęcie i pod spodem co chcemy zrobić z zdjęciem, np. postarzyć, ale nie chodzi o postarzanie zdjęcia a osoby na nim znajdującej się, dodatkowo mieliśmy pasek dzięki któremu mogliśmy "podkręcać starość". Na jakąś z konsol jest dostępny program pokazujący skrzyżowanie dwóch osób z zdjęć. Właśnie o tego typu program mi chodzi, więc przepraszam za mocne zamieszanie i wypisanie głupot. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:19 |