![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Problem pewnie banalny ale nie daje rady, próbowałem bez efektu. Struktura katalogowa i pliki: Util (Object.class.php) Podkatalogi w Util Validation (FormValidator.class.php, InputProperties.class.php) Tests (podkatalog Validation) (FormValidator.test.php) Odpalam FormValidator.test.php, pierwszy błąd z koleji:
A jeśli wykonam w InputProperties.class.php np:
to wszystko działa, nie rzuca się że nie widzi klasy obiekt. Lista includów: FormValidator.test.php: include('PHPUnit.php'), include('../FormValidator.class.php'); FormValidator.class.php: include('InputProperties.class.php'); InputProperties.class.php: include('../Util/Object.class.php'); Co mam źle, że to nie działa? Przyznam, że próbowałem już na kilka forach, ale bez większej pomocy, pewnie problem jest tak banalny, ale stoje w miejscu przez taką pierdołę. Pozdrawiam Ten post edytował tua1 3.01.2010, 22:14:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 17 Dołączył: 18.07.2007 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. pokaż te swoje set_include_path
2. pokaż strukturę katalogów (screen) ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() a to nie bardzo kumam, próbowałem np tak I dałem to zaraz na początku pliku InputProperties.class.php. Co za lipa, nie wiedziałem, że największy problem w PHP sprawi mi taki shit:/ Naprawdę nikt?:/ ![]() Ten post edytował tua1 6.01.2010, 15:01:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 05:36 |