![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też mnie to interesuje. Jest elmonito, ale to jakaś ściema, wyłączyłem swój serwer na 5minut i mejla z informacja o tym nie dostałem, ale spamu od rejestracji w elmonito jakby więcej.
pzdr |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.pingdom.com za darmo jest 1 test. Sprawdzac mozesz nawet co 1 minute.
Ten post edytował pixsoul 5.01.2010, 13:39:08 -------------------- Personal portfolio: www.ziehlke.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 17 Dołączył: 18.07.2007 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
można samemu napisac ;] tylko trzeba postawic na drugim serwerze i odpalac przez crona
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kosmowariat, żeby to co piszesz miało sens, to ten drugi serwer musiałby mieć duży uptime. A do takowego nie mam dostępu.
Przydałoby się coś takiego jak elmonito ale działające a nie spamujące :] PS Czy ktoś wie jak usunąć swoje konto z tego spamerskiego spęduo serwisu? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Tak zapytam, w jaki sposób El Monito spamuje...? Korzystam od jakiegoś czasu i żadnych śmieci nie dostaję...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
erix, może trochę na wyrost powiedziałem. Ale założyłem niedawno nową skrzynkę na gmail w celach zarządzania moją stronką (komunikacja z adminem i odbieranie formularza). Następnego dnia założyłem konto w elmonito, od tego czasu dostaje obrazkową reklamę wiagry dwa razy dziennie. Może zbieg okoliczności ale dziwny, bo przed założeniem konta w elmonito zdążyłem wysłać może 5listów z tego konta. Nieważne.
Używasz może czegoś innego poza elmonito do sprawdzania żywotności serwera? pzdr PS czy da się założyć kilka adresów mejlowych na gmail w ramach jednego konta google? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 05:15 |