![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam . Mam taki problem... skrypt w pętli pobiera dynamicznie dane z bazy do inputów aby można było je edytować...
Jak zrobić w takim przypadku update po wprowadzeniu zmian? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 24.01.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Coś podobnego było ostatnio: Newsy oparte na bazie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zrobic Update mając pojedyńcze id newsa to wiem.
Ale czy jest możliwość zrobić Update w takiej sytuacji : wyświetlamy w imputach za pomocą pętli np. date ostatniego logowania 50 userów i ip, zmieniamy daty i chcemy to wrzucić w Update ![]() Może jest inny sposób na zrobienie czegoś takiego ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 24.01.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
jak zrobic Update mając pojedyńcze id newsa to wiem. Ale czy jest możliwość zrobić Update w takiej sytuacji : wyświetlamy w imputach za pomocą pętli np. date ostatniego logowania 50 userów i ip, zmieniamy daty i chcemy to wrzucić w Update ![]() Może jest inny sposób na zrobienie czegoś takiego ![]() przy czym ip[1] to ip uzytkownika o ID = 1 no i teraz klikajac na edytuj zrób np foreacha z $_POST['ip']
Może tak ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 16:28 |