![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki o to kod
Mam połączenie z bazą chciałbym się dowiedzieć jak te podane informacje mam przetransportować do bazy danych ktorą mam zrobioną w php adminie? Wiem że to pewnie banalne ale nie umiem nie potrafie a chciałbym coś chociaż troche podłapac ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najpier zadbaj o poprawność HTML - gdzie zaczynasz formularz, który kończysz w 49 linijce ?
Jak już zrobisz ten początek - <form ... > to zdecydujesz przy okazji o metodzie (post czy get), zakładając ze wybierzesz post odwołaj się do przekazanych wartosci pol np $_POST['kod_pocztowy'] (zakladam ze juz wczesniej połączyleś się z bazą np mysql_connect i wybrales baze mysql_select_db). Poczytaj o formularzach w php -> http://www.google.pl/#hl=pl&q=formularze+php -------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok rozumiem jeszcze przyznam nie sprawdzałem ale czy nie jest problemem ze dzieje się ze to tak powiem w ciurku ? ze cały kod jest razem nie wymaga to przeniesienia na inna strone i dopiero się przeładują do bazy podane dane?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
napis o wysokosc danej ale nie smiga
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<h> to nagłówek, a nie ustawianie wysokości tekstu! Przydałaby się podstawowa znajomość HTML.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:33 |