![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Piszę tutaj pomimo tego, że jest to robota dla JS. Szukam informacji jak stworzyć na stronie okienko ze szczegółowymi informacjami do rekordu z tabeli wyników w formie brandmark (wyskakujące okienko). Obecnie mam open window w JS. Chciałbym jednak zrobić to bardziej elegancko. Średnio będzie to kilka pól z rekordu, które nie mają większego znaczenia przy codziennej pracy ale fajnie je mieć pod ręką jak są potrzebne. I teraz pytanie. Czy jest jakaś bibliotek w PHP (najlepiej 4) która mi to załatwi lub sugestie gdzie szukać bo nawet nie wiem jak to się prawidłowo nazywa. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nie ma czegoś takiego w php, nie ma do tego żadnej biblioteki. A żeby to było bardziej elegancko, można to załatwić na sposób css + div i będzie cudownie. Jak nie potrafisz sam tego napisać to albo podasz strukturę bazy danych i co chcesz pobierać, albo idź i złóż zamówienie w odpowiednim dziale.
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 16:19 |