![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym pod kazdym filmie na mojej stronie zrobic linki do Myspace, Wykopu, Twittera, Spinacza i innych.
Kazdy z tych stron ma wlasny widzet ktory wyglada szablonowo tak: www.0000000.com/dodaj?tytuł=OOOOOO&link=PPPPPPP Jaką funkcją w php mogę zrobić by tytul i link zostaly prawidlowo zakodowane? Kazda taka strona sugeruje inne rozwiazanie (najczesciej js). Poszukuje jednego dobrego. Probowalem urlencode, ale jesli w tytule jest " to w niektorych seriwsach pojawia się \" zamiast ". |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 4 Dołączył: 28.09.2009 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze iconv? A stripslashem nie mozesz pojechac potem?
-------------------- WebKrytyk - zobacz jak marnują się Twoje pieniądze w internecie!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mogę użyć iconv
Co do stripa to dobry pomysł, tylko że nie wiem czy to rozwiazanie rozwiaze caly problem. Problem z " zauwazylem przez przypadek, bledow moze byc wiecej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:12 |