![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Postawilem serwer w pewna gre.
Znajduje sie na nim wiele roznych uslug (w tym serwer gry, apache, zdalna konsola). Nie wiem dlaczego strona dosyc bardzo czesto przestaje dzialac gdy wiele ludzi chce sie naraz z nia polaczyc (w tym samym czasie inne uslugi dziala wysmienicie bez jakichkolwiek opoznien) Co moze byc tego przyczyna? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Postawilem serwer w pewna gre. Znajduje sie na nim wiele roznych uslug (w tym serwer gry, apache, zdalna konsola). Nie wiem dlaczego strona dosyc bardzo czesto przestaje dzialac gdy wiele ludzi chce sie naraz z nia polaczyc (w tym samym czasie inne uslugi dziala wysmienicie bez jakichkolwiek opoznien) Co moze byc tego przyczyna? Hmm... jak myślisz, skąd mamy wiedzieć? Podaj link, a najlepiej kod. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Nie wiem dlaczego strona dosyc bardzo czesto przestaje dzialac gdy wiele ludzi chce sie naraz z nia polaczyc (w tym samym czasie inne uslugi dziala wysmienicie bez jakichkolwiek opoznien) Zbyt niski limit jednoczesnych połączeń? |
|
|
![]()
|
|
da sie to w samym apache przestawic?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Tak.
(jakie pytania, takie odpowiedzi) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 23:13 |