![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 1 Dołączył: 11.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki skrypt który wysyła mi wszystko co wpisze w pole w pliku html:
a to plik php
czy jest możliwosc dodania opcji żeby skrypt sprawdzał czy w pole jest wpisany mail? jesli nie to zeby przekierowało na strone index.html i czy jest możliwość dodania ograniczenia wyłania odpowiedzi przez jakiś czas lub z tego samego ip? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 12.04.2009 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poza tym ten kod HTML jest źle napisany... Cytat <input type="image" src="images/wyslij.jpg"> To powinno wyglądać tak:
Nie wiem może i to Ci działa, ale wydaje mi się to dziwne, powinno być tak jak Ci to napisałem powyżej Ten post edytował emtiej 1.01.2010, 01:53:48 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 1 Dołączył: 11.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie działa mi to albo nie wiem gdzie to wpisać.
uzywam tego: <input type="image" src="images/wyslij.jpg"> zeby po kliknieciu w obrazek wysłalo zapytanie na maila. w moim kodzie wysyła wszystko co wpisze w: <input type="text" name="content" > wysyła poprawnie na maila. z założenia miało być zeby w to pole wpisać maila i wysłać na moją skrzynke pocztową ale zeby ktos sobie jaj nie robil i wysyłal kilkanacie takich samych wiadomości. jakby ktoś wiedział jak ograniczyc wysyłanie z tego pola to byłbym wdzięczny. juz nie chodzi mi o to zeby sprawdzało poprawnosc wpisanego maila - kij z tym. ważne zeby bylo jakies ograniczenie np: z ip, lub blokada czasowa wysyłania zapytania |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 19:36 |