![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam 2 pliki - index.php, login.php. W index.php mam formularz logowania, który wysyła zapytanie do login.php - a ten daje odpowiedź (złe hasło, nie wpisałeś danych itd.). Jak zrobić takie coś, że jak w index.php wpiszę dane to wyrzuci mi BEZ PRZEŁADOWANIA STRONY odpowiedź w takiej postaci:
Czyli po prostu w takim msgboxie. Jak to osiągnąć? Ten post edytował permanent 31.12.2009, 14:05:18 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
BEZ PRZEŁADOWANIA STRONY = AJAX = (google -> kurs ajax)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dzięki, ale od tego jest forum żeby sobie pomagać, a ja w AJAX-ie nie jestem ogarnięty i za bardzo nie mam czasu na lekturę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Forum jest by pomagać a nie dawać. A my gotowca Ci nie damy. Skoro dostałeś bardzo odpowiednią informację gdzie szukać to znajdź czas na lekturę aby skorzystać z Pomocy . Jak będziesz się topić i ktoś wyciągnie rękę to nie złapiesz bo nie masz czasu?
Z narzędzi pomocnych do ajaxa polecam advAjax bądź jquery. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:36 |