![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam może dla was wyda się to banalne ale ja mam problem jak widać a wiec chodzi o skracanie tekstu a wiec tak
mamy sobie tabelke w takie coś i teraz taki problem jak zrobić takie coś ja zrobie z błedem bo nie wiem jak to wyjaśnić zeby dwie zmienne były obok siebie w takiej pozycji tylko jak tak zrobić to nie działa i pytanie jak zrobić poprawnie Ten post edytował dave666 31.12.2009, 07:31:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 12 Dołączył: 1.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1 Pytanie
Jeżeli chodzi o skracanie tekstu. To nie wiem czy ci o to chodzi: Spowoduje to z $song[1] pobierze od 8 znaku dwa znaki. Tak więc jak chcesz mieć 20 pierwszych znaków to: 2. Pytanie Co ty chcesz tu zrobić ![]() Trochę błędów w jednym. Jeżeli chcesz nadać wartość zmiennej to musisz zamknąć echo. Ale chyba nie o to ci chodzi. Ty chyba chcesz żeby wyświetliło ci $tekst i $song[1] Tak wiec: lub Napisz dokładnie o co ci chodzi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 10:26 |