![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2009 Skąd: lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam nadzieje, ze temat az tak duzo razy nie byl walkowany... ^^ od razu zaznaczam, ze nie chce korzystac z gotowcow niestety wszedzie sie az nimi wylewa... planuje zrobic edytor wysiwyg tylko nie mam na to zadkego pomyslu po 1. w czym go zrobic ? javascript ? czy moze java ? wydaje mi sie, ze edytor na javie jest troche kiepskim rozwiazaniem z powodu swojej szybkosci ale jednak spotkalem sie z takimi a javascript... jak mozna taki edytor zrobic ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz pisać edytor WYSIWYG nie mając nawet pojęcia o tym jak się za to zabrać i z jakiś nieznanych przyczyn odrzucasz dobre, gotowe rozwiązania... dlaczego?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2009 Skąd: lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pracuje na skillem
![]() po prostu nie pasuje mi korzystanie z gotowcow |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznij od pracy nad pisownią w internecie.
Chcesz robić dla treningu? Zobacz jak działają inne edytor, jak w nich zaimplementowane są różne rozwiązania. A co do gotowców - to jest chyba jednak zasada, że każdy kto się za coś zabiera (w tej dziedzinie) na początku jak ognia unika gotowych rozwiązań. |
|
|
![]()
|
|
nad pisownia w internecie ?
co masz na mysli ? zakladajac temat mialem nadzieje, ze uzyskam odpowiedz dotyczaca konstrukcji takiego skryptu bo po prostu nie mam pomyslu, co prawdopodobnie wynika z mojej niewielkiej wiedzy o js niestety nie mam tez pomyslu na funkcjek tore moglby mi sie przydac, nawet gdybym nie mial pewnosci co do ich istnienia ;-) znasz ogolna zasade budowy takiego skryptu ? ale jak zaczynalem to uwielbialem gotowce kazda moja 'strona' miala licznik ktory wnosil ze soba 15 reklam na pol ekranu ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:17 |