![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z fckeditorem w wersji 2.63.
A mianowicie, wpisuje tekst ktory wyglada tak: Po zatwierdzeniu na stronie wyswietla mi sie: Config wedytowalem i mam:
I nic, nadal to samo. Przewertowałem wiekszosc for dt. fckeditora i sa rozne rozwiazania ale zadne nie dziala ![]() Pomocy! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie z shiftem w edytorze wizualnym powinno byc bez akapitu, wpisujac w kodzie zrodlowym np.:
Zatwierdzam i otrzymuje: Czyli skrypt dodal sam <br/> Podsumowujac: chcialbym pozbyc sie paragrafu gdy pisze w edytorze wizualnym i BR gdy pisze w kodzie zrodlowym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To masz dwa wyjścia:
1. Zmodyfikować FCK by tego nie dodawał - ale to może być trudne i nie wiadomo jak to wpłynie na zależności pomiędzy obiektami, wycięcie <p> może spowodować, że coś innego nie będzie działać prawidłowo 2. Samemu po odebraniu danych z FCK usuwać <p></p> oraz <br /> przez preg/str_replace |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:17 |