![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem jak za pomocą php sprawdzić pr danej strony. Przeczytałem o tym tu http://blog.shpyo.net/?newsID=51
Mam jednak pytanie co do jak napisać skrypt który po wpisaniu fraz kluczowych wyświetla nam się lista pozycji tej domeny dla szukanych fraz z podaniem numeru pozycji (dokładny numer pozycji, pomijając reklamy) w formie liczbowej. Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 3 Dołączył: 9.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w manualu php'a poczytaj sobie o bibliotece curl pozniej w tym samym manualu poczytaj sobie o preg_match (lub podobnych) i w koncu w jednym z pierwszych wynikow wyszukiwania w google na fraze "wyrazenia regularne" pocztaj sobie o... wyrazeniach regularnych (ze zrozumieniem)
ps jak widzisz roboty jest masa ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, a co jeśli ja mam pojęcie o tym co piszesz, a nie mam pomysłu jak sprawdzić na której dokładnie pozycji jest wyszukiwarce? Naprowadź na temat, nie koduj, zakodować potrafię
![]() -------------------- banan wszyscy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:15 |