![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 7 Dołączył: 3.08.2007 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mój problem polega na tym : Mam sobie skrypt, który wyciąga mi z bazy dane i ładuje do tablicy. Następnie wykonuję sortowanie na tablicy według wymaganych kryteriów. Wynik tego działania wygląda tak :
I teraz chcę poddać ten wynik dalszej obróbce ale do tego potrzebuje zmienić wartość istniejących kluczy (0-10) rosnąco, nie naruszając dalszej struktury tablicy ... da się tak zrobić ? Przekopałem manuala ale nie znalazłem nic ciekawego, chyba, że coś przegapiłem :/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Na to jest proste remedium:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No chyba tak (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 7 Dołączył: 3.08.2007 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki erix (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pozdrawiam i daję pkt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 00:06 |