![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałem w swojej galerii zrobić losowe wyświetlanie zdjęć. Nie wiem w którym miejscu wkleić php do html żeby działało :/
to są kody:
Chodzi mi o to aby losowe zdjęcie pokazywało się po lewej stronie galerii. Tu jest stronka testowa http://mist-sn.ugu.pl/galery.html Ten post edytował stern 28.12.2009, 11:47:52 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 28 Dołączył: 9.08.2004 Skąd: Stargard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Swoją drogą radzę zrobić to w całości na DIV zamiast tabelek. Pozdrawiam -------------------- errare humanum est
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety nie działa :/ wyświetla tylko
Kod '; ?> Wkleiłem tak:
Ten post edytował stern 28.12.2009, 12:14:34 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 28 Dołączył: 9.08.2004 Skąd: Stargard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
wygląda jakbys miał problem z ostatnim apostrofem w tej linijce: Sprawdź czy jest, ew. napiszą tą linijkę od nowa, bo nawet kolorowanie składni na forum jakoś dziwnie ten apostrof traktuje. Pozdrawiam PS. jak nie zadziała to wklej kod HTML z 'Podaż źródło' -------------------- errare humanum est
|
|
|
![]()
|
|
źródło strony. kod php bez wklejania do html działa poprawnie :/
|
|
|
![]()
|
|
Mhm, ok ale chodziło mi o to, żebyś otworzył w przeglądarce tą stronę (wtedy kiedy pokazuje się to '; ?>) i wtedy Widok -> Pokaź źródło strony. Może tam coś będzie widać
Pozdrawiam -------------------- errare humanum est
|
|
|
![]()
|
|
ok, tu jest stronka http://mist-sn.ugu.pl/galery.html
|
|
|
![]()
|
|
Witam,
jeżeli w stronie HTML masz kod PHP to cały plik musi mieć rozszeżenie .php inaczej PHP nie jest w ogóle interpretowane. Pozdrawiam -------------------- errare humanum est
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuję cim. Teraz wszystko pięknie działa ^^
Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 13:31 |