![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
swierzo po zainstalowaniu jportala 2.3.1 i odrazu po przejsciu do strony glownej wyskakuje mi cos takiego ![]() Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/export/www/hosting/ahitler/main.php on line 251 Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/export/www/hosting/ahitler/main.php on line 252 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/export/www/hosting/ahitler/main.php on line 251 Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/export/www/hosting/ahitler/main.php on line 252 Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/export/www/hosting/ahitler/main.php on line 924 Warning: main(theme//index.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/export/www/hosting/ahitler/index.php on line 45 Warning: main(): Failed opening 'theme//index.php' for inclusion (include_path='.:') in /usr/export/www/hosting/ahitler/index.php on line 45 choc nic nie bylo zmieniane w tych plikach :index i man.php,wgralem ponownie te same pliki ale ciagle to samo prosze o pomoc z gory dzieki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heh to proste
![]() Wejć do pliku config.php i tam masz zmienną $theme = "costam"; tam wstaw nazwę thema który jest w pliku theme(chyba jakoś tak) jeżeli nie masz żadnego to wejć na Jp.up.pl i znajć jakąś skórkę ![]() P.S chyba w zmiennej $theme nie masz nic wpisane więc i są błędy ![]() -------------------- MP3: Ocean, Bracia, DKA, Arash, Energy
Warsztat: Apache2, PHP4, MySql, Linux Mandriva/Microsoft Windows XP Zajęcia: Administrator serwera UT, prowadzenie kilku stron, pisanie małych skryptów dla rozrywki... Cytat: "Co by człowiek chciał to zajęte..." - Kolega z ławki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mam inny problem a mianowicie jak instaluje jportal 2.2.2 to jak wypełniam wszytskie dane i klikam instaluj to pojawia mi sie cos takiego:
Formularz - Ok. Połączenie z bazą - Ok Wybranie bazy danych - Ok Warning: Wrong parameter count for join() in /home/rafal/www/install/functions.php on line 348 Wykonanie zapytań - Błąd o co chodzi co zrobiłem źle dodam że chmod wszytskich plików jportala ustawiłem na 777. z góry dzięuję. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tej ale pliki muszą mieć chmod 666 a foldery 777
![]() -------------------- HipHopPortal.prv.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki problem (jportal-2.2.1). po wprowadzeniu danych konfiguracyjnych w instalatorze wyskakuje:
Podsumowanie instalacji (i tu pusto) null zero ![]() nie bardzo wiem dlaczego.. poza tym nie dziala wogole index.php tzn. pusta strona sie wyswietla ...tak samo jest z admin.php |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nadałeś chmod
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja nadałem chmod i nic, nie moge z baza danych połaczyc sie przez phpmyadmin choć config.php ma prawidłowe dane
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
nie wiem co jest rane ale zrobilem tak jak napisal Strzalka i potem tak jak napisal Liko i w menu wyskakuje mi takie cos Kod Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home/btfrt/public_html/main.php(53) : eval()'d code on line 7 nie wiem co jest zle ![]()
![]() poprawiam --- nospor nie wiem czy to zle ze takie cos dalem ale wlasnie taki kod potrzebuje dac zeby mi wyswietalalo warsy. Moze jest na to jakis inny sposob ? Prosze o pomoc Pozdrawiam Łukasz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja jestem kompletnie początkująca w tym i mam pytanko : jak wogóle zrobić coś z jportalem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
E-mail do subskrybentow w formacie html, jak to zrobic w jPortalu?
-------------------- MultiReklama
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2006 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z moim portalikiem ( tekstowym ) a mianowicie nie otwiera mi się podstronka jak należy , kiedyś miały na niej być jakieś fotki ale ich nie ma .
Chciałbym aby skrypt jedynie gwarantował wejście na hasło i otwierał czystą stronkę do zabudowania . poniżej zamieszczam oryginalny skrypt : ( 24-01-2004.txt ) .................................................................
.................................................................... Po wklepaniu hasła owszem rusza dajlej ale pokazuje że wystąpiły jakieś nieznane mi błędy .: po wklepaniu hasła to się wyświetliło : .......................................................................... 29 styczeń 2004 r. 18. urodziny Łukasza Tego dnia urodziny miał mój kumpel - Łukasz i z tego powodu urządziłem sesje zdjęciową... Jeśli chcecie zobaczyć zdjęcie i zobaczyć detale, wystarczy kliknąc na dane zdjęcie. Warning: opendir(gfx/hp/29-01-2004): failed to open dir: No such file or directory in /var/www/sites/yoyo.pl/a/n/andruch-priv/txt/hp/29-01-2004.txt on line 7 Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /var/www/sites/yoyo.pl/a/n/andruch-priv/txt/hp/29-01-2004.txt on line 9 Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /var/www/sites/yoyo.pl/a/n/andruch-priv/txt/hp/29-01-2004.txt on line 22 ................................................................ ![]() Bardzo proszę o pomoc . z góry dziękuję - Andrzej . |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pytanie jak mam zmodyfikować infopage.php, aby w pasku tytułu wyświetlał mi się tytuł artykułu? Zamiast "informacje"? ![]() Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ! Mam podobny problem do założyciela tematu. Otóż, posiadam serwis w jportalu. Jakiś czas temu wystąpił błąd - wyświetlają się jedynie newsy + logo, a bloki menu nie, zamiast nich wyskakuje błąd o treści:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /srv/www/htdocs/web499/html/serwis/main.php on line 79 Jak to naprawić ? Dość pilna sprawa - POMOCY ![]() Możecie sami ocenić błąd - szalikowcy.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanko. Czy jest możliwe aby logo w jPortal na jego różnych stronach miało inny wymiar, a dokładnie chodzi mi o wysokość. A dokładnie chciałbym wstawić na stronie startowej powiedzmy x logo, a na innych stronach wstawić logo y ale dłuższe. Proszę o odpowiedź.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit]: Cannot set time limit in safe mode in /var/www/sites/yoyo.pl/t/r/tropic/admin/slist.adm.php on line 14
takie cos mi wyskakuje jak chce wysłać list z subskrypcji nie wiem czemu wcześniej było dobrze pomocy!!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2006 Skąd: 2322 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tropic, usun tego jPortala, zainstaluj sobie Mamboo
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiec po zainstalowaniu jportal biore wchodze na PA chce zmienic prawa autorskie
zmieniam kilkam zachowaj i sie robi Warning: fopen(logs/2007-04-18.log) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/lukas/public_html/admin/01.adm.php on line 134 Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/lukas/public_html/admin/01.adm.php on line 135 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/lukas/public_html/admin/01.adm.php on line 136 Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/lukas/public_html/admin/01.adm.php on line 137 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/lukas/public_html/admin/01.adm.php on line 138 Warning: file() expects parameter 2 to be long, string given in /home/lukas/public_html/admin/settings.adm.php on line 427 Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /home/lukas/public_html/admin/settings.adm.php on line 427 a po odświeżeniu na głównej w tym samym czasie $aadres = 'http://leparkour.org'; $default_theme = 'leparkour.org'; $site_name = 'Leparkour'; $full_name = 'leparkour'; $mailer['admin'] = 'lukass.pk@gmail.com'; $db_host = 'localhost'; $db_user = '****'; $db_pass = '****'; $db_name = '***'; $prefix = ''; $globals = false ; $art_limit = '10'; $forum_limit = '20'; $gbook_limit = '15'; $smilies = 'on'; $search_limit = '10'; $link_limit = '10'; $down_limit = '10'; $news_limit = '15'; $art_sort = 'date DESC'; $link_sort = 'date DESC'; $down_sort = 'date DESC'; $forum2_limit = '25'; $rank_2 = '10'; $rank_3 = '50'; $rank_4 = '100'; $rank_5 = '300'; Warning: include(theme//index.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/lukas/public_html/index.php on line 45 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'theme//index.php' for inclusion (include_path='.:') in /home/lukas/public_html/index.php on line 45 pomóżcie:((( Ten post edytował lukasspk 18.04.2007, 19:19:52 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$aadres = 'http://leparkour.org'; $default_theme = 'leparkour.org'; $site_name = 'Leparkour'; $full_name = 'leparkour'; $mailer['admin'] = 'lukass.pk@gmail.com'; $db_host = 'localhost'; $db_user = 'lukas'; $db_pass = 'Upm7xMx4R79etmTr'; $db_name = 'lukas'; $prefix = ''; $globals = false ; $art_limit = '10'; $forum_limit = '20'; $gbook_limit = '15'; $smilies = 'on'; $search_limit = '10'; $link_limit = '10'; $down_limit = '10'; $news_limit = '15'; $art_sort = 'date DESC'; $link_sort = 'date DESC'; $down_sort = 'date DESC'; $forum2_limit = '25'; $rank_2 = '10'; $rank_3 = '50'; $rank_4 = '100'; $rank_5 = '300'; Warning: include(theme//index.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/lukas/public_html/index.php on line 45 pomóżcie:((( myśl co wklejasz -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 23:53 |