![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam, jako iż jest to mój pierwszy temat i zarazem post chciałbym się z Wami gorąco przywitać. Moje pytanie brzmi na jakiej zasadzie (funkcjach) działa przykładowo taka strona
Cytat Wykorzystać do tego bazę danych, a może pliki proszę o sugestię i jakąś radę jak można takie coś zrobić w najprostszy sposób. Pozdrawiam, Arkos Ten post edytował arkos 24.12.2009, 10:58:46 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 32 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a morze pliki MoŻe baza danych się przyda. Wystarczy zrobić formularz wysyłający nam do kodu zmienną $_POST['nick'], która będzie później tylko wyświetlana w odpowiednich miejscach. Do innych plików wystarczy zaincludować i będzie ok. Do tego tylko proste generowanie numerku opłatka, która będzie dodawana do bazy danych i której przypisana będzie ilość tych 'przełamań opłatkiem'. Później wystarczy wygenerować link razem z numerkiem opłatka i si. Bardzo prosta strona. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Dziękują, a jak zrobić aby nie było np. mojastrona.pl/index.php?id=36346
tylko mojastrona.pl/36346.html Pozdrawiam, Arkos |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj sobie o czymś takim jak przyjazne linki.
-------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 32 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 17:27 |