![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możecie mi powiedzieć dlaczego tabele czasem się rozjeżdżają ?, że nie lizałem dość długo css lubię staromodnie na tabelach robić. Ale w tym przypadku skacze mi cała strona, tzn. przy odświeżeniu strony cały content sklepu idzie w prawo. niestety kod nie jest zbyt zoptymalizowany i idealny to stary oscommersiak :/, wracając do głównej kwestii co może być tego przyczyną ?.
http://www.fabryka-snow.com/sklep/ thx. wesołych |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrzyłem zobaczyłem dla mnie wszystko jest ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 28 Dołączył: 9.08.2004 Skąd: Stargard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
przejrzałem kilka podstron i też nie zauważyłem, żeby coś uciekało na prawo. Jednak skoro tak się zdarza to popatrzyłem w kod i może czasami problem powoduje brak definicji szerokości. Tzn. masz strukturą jak poniżej:
I w tabeli ogólnej masz podane wymiary (100%), w tabeli 1 masz podany konkretny wymiar (753 - tak jak środkowej kolumny w ogólnej tabelce) natomiast w tabeli z treścią wymiar masz zadeklarowany na 100% albo brakuje definicji, więc jak się coś posypie, przerwie czy przesyłaniu etc to może tą drugą tabele rozciąga na 100% szerokości okna... innego pomysłu nie mam. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodałem definicje, generalnie chodzi mi o przeglądarkę Firefox w najnowszej wersji, na IE jest ok.
Jeśli nie macie tego na FF prześlę Video jak to u mnie wygląda... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam najnowszego firefoxa tylko tą przeglądarkę używam i moim zdaniem masz wszystko ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 22:36 |