![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem: po dodaniu do galeri lightbox nie podoba mi sie wyswietlanie obrazka otwiera mi sie na dolnej krawedzi ekranu. A chciałbym ze bylo wyswietlane na srodku nie wazne jaki obrazek otworze. Przesyłan screen: http://img14.imageshack.us/i/beztytuupko.jpg/ I plik css:
Pozdro i prosze o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Próbowałeś coś sam robić?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
zmienialem parametry ale nic nie dawalo takiego efektu.
pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale domyślnie lightbox pojawia się na środku więc rozumiem, że problemem nie jest css od lightboxa, tym bardziej skoro twierdzisz, że nic nie dawało efektu. Może jakiś inny plik css powoduje problem (zbyt ogólne opisy znaczników?). W każdym razie nie lubię lightboxa, bo są problemy z dużymi zdjęciami, polecam PrettyPhoto.
-------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:42 |