![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 1 Dołączył: 24.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Mam do Was pewną prośbę, jako, iż nie jestem masterem w optymalizacji kodu, prosiłbym o najwydajniejsze rozwiązanie możliwego problemu, nawet w zmianie zapytania sql ![]() Poniżej kawałek mojego kodu:
Proszę się nie przejmować głupotami w stylu. tworzenie cache do subkatalogów np. przy braku katalogów, kod pisałem na szybko, aby przede wszystkim przedstawić problem, skoro i tak stoję teraz w miejscu ![]() Problem polega na tym, że wiem, że nie jest to dobre rozwiązanie, nie wiem nawet czy zadziała, ale liczę na Was, że mi pomożecie ![]() Moim celem w tej funkcji jest, aby pod koniec uzyskać pętle, na której będę mógł wypisać katalogi, w której też będę mógł zamieścić następną pętlę z subkatalogami ![]() Ten post edytował kam821 22.12.2009, 20:53:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Problem polega na tym, że wiem, że nie jest to dobre rozwiązanie, nie wiem nawet czy zadziała, ale liczę na Was, że mi pomożecie ![]() Jak dajesz kod na forum to chyba warto chociaż sprawdzić czy działa.... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 1 Dołączył: 24.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nawet nie mam na czym, nie chce mi się tworzyć bazy, tabel i jakichś testowych katalogów, szczególnie, że piszę ten projekt od golizny, lecz wydaje mi się, że nie licząc błędów składniowych, które mogły się ewentualnie pojawić, reszta powinna być okej.
Ten post edytował kam821 22.12.2009, 21:15:25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nawet nie mam na czym, nie chce mi się tworzyć bazy, tabel i jakichś testowych katalogów, szczególnie, że piszę ten projekt od golizny, lecz wydaje mi się, że nie licząc błędów składniowych, które mogły się ewentualnie pojawić, reszta powinna być okej. To ktoś będzie poświęcał swój czas na tworzenie bazy, tabel i testowe katalogi aby sprawdzić czy to w ogóle działa? To nie dział gotowce. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
A czy gdzieś prosiłem o 'sprawdzanie, czy oby na pewno działa' ?
Proszę po prostu kogoś, kto nie ma żadnych wygórowanych oczekiwań od użytkowników, w przeciwieństwie do Twojej osoby, aby podpowiedział, co można byłoby z tym zrobić, wątpie, że przemianowanie tworzenia tablic trzeba już testować, a już na pewno nie trzeba, gdy się tylko podpowiada 'co i jak' ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 12:27 |