![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam skrypt php, ktory odczytuje dane liczbowe z bazy danych i wyswietla je na stronie chcialbym aby co 1 min skrypt odczytywal dane i wyswietlal je na stronie ale bez przeladowywania calej strony (czyli klasycznego refresh w html). Czy da sie cos takiego zrobic? mysle ze da w ajaxie. prosze zatem o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Czy da sie cos takiego zrobic? mysle ze da w ajaxie. Po co zadajesz pytania, skoro sobie na nie odpowiadasz? Cytat prosze zatem o pomoc Skoro prosisz o pomoc, to pokaż w czym pomóc. Bo rozumiem, że już przeczytałeś tutoriale i co nieco pokombinowałeś? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
znam php nie znam ajaxa (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
To poszukaj w internecie tutoriale do ajaxa.
|
|
|
![]()
|
|
no szukam i nie znajduję, nie interesuje mnie ajax, potrzebuje tylko rozwiazania (zapewne prostego dla znawców ajaxa) dla mojego przypadku
|
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Każdy najprostszy przykład na użycie obiektu XMLHttpRequest, pobrania danych i wyświetlenia ich na stronie spełnia Twoje wymagania, wystarczy troszkę pokombinować, by przystosować je do Twoich potrzeb.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat nie interesuje mnie ajax, potrzebuje tylko rozwiazania To trzeba było od razu mówić że składasz ofertę na zrobienie tego czegoś dla Ciebie. Temat w związku z powyższym przenoszę na właściwe miejsce.ps: jakby się jednak okazało ze to nie jest oferta a ty jednak wykazujesz chęci do pokazanie tego co zrobiles z ajaxem to daj znac to przeniosę z powrotem edit down: literowka poprawiona, dzieki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Powód edycji: [nospor]:
|
|
|
![]()
|
|
ale wyzsza kombinatoryka, dla specjalistow ajaxa nie powinno byc chyba problemu?
pisze sie "z powrotem" Ten post edytował edgar5 23.12.2009, 12:08:36 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Specjaliści ajaxa mają swoje zajęcia.
A Ty nie wykazujesz żadnej inicjatywy. Cytat pisze sie "z powrotem" U kogoś widzi drzazgę w oku, belki w swoim już nie. Z tej racji, że nie widać szans na Twoją inicjatywę, a temat jest już w odpowiednim dziale, ewentualny wykonawca niech zgłosi się do Ciebie na PW. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:05 |