![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem że to nie jest forum do tego tematu ale potrzebuje w miare szybkiej odpowiedzi a tu zawsze jest duzo ludzi online wiedz zdecydowalem sie napisac. Hmm... a moze to tego dotyczy nie wiem... ;p
Mam bardzo dziwny problem z explorerem. Za górami... za lasami.... ;p Pewnego dnia wchodze na f1fastliga.aaf.pl . I tu uwaga, OTWIERAJĄ MI SIE GOOGLE. Nie wiem jak to sie stalo. Ta strona normalnie dziala na innym kompie z ta samom przegladarka. Probowalem zainstalowac nowszego explorera i nic. Pewnie to cos z ustawieniami, tylko co...? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj może zamiast explorera użyć Internet Explorera, albo innej przeglądarki internetowej.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polecam Firefox'a albo Google Chrome, programy oczywiście darmowe
-------------------- domy opieki pomorskie - opieka nad osobami starszymi Bryza
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Probowalem, Firefoxsa, Opere i nowszego Internet Explorer.
Problem nie zniknal. Dziwne nie... macie jeszcze jakis pomysl. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kto jest twoim dostawcą internetu i o jaką stronę konkretnie chodzi?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Mam dostawce osiedlowego (Leon) (przez kabel [na dole bloku jest taka skrzynka]).
http://f1fastliga.aaf.pl Dostawca nie ma z tym nic wspolnego, bo z tym samym na innym kompie wchodzilem na ta strone bez zarzutu. To chyba wina jakis ustawien, tylko nie wiem jakich... A poza tym wczesniej normalnie wchodzilem. Moze ktos z domownikow grzebal w ustawieniach tylko nikt nic nie wie. Ten post edytował lukaszsss 20.12.2009, 16:01:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 13:45 |