![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam nastepujacy problem , jak skasowac z tego porogramu wymuszenie potwierdzenia adresu email? program '' txtList newsletter mailing list '' link http://skrypty.webpc.pl/pokaz667.html slabo znam php, dopiero sie ucze... Prosze o pomoc, dziekuje. Udalo mi sie zrobic tak zeby po wpisaniu emaila , wyskakiwalo okienko. Jest tam adres aktywacji, ten co mial byc w emailu. Tylko teraz jak zrobic z niego link do klikniecia?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a herf nie dziala... Chyba dlatego ze wystepuje zmienna w adresie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Wklej swój kod - innymi słowy pochwal się co już zrobiłeś.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokladnie chodzi o ten link (przenioslem go z wiadomosci email do tego okienka, i dziala , no ale sie nie podswietla jako lacze, a to by ulatwilo aktywacje )
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Zerknij w plik config.inc.php na linijkę 48 (konkretniej na definicję $cfg['template']). Tam są wstawki CSS, które odpowiadają za ostylowanie tego elementu (linka).
|
|
|
![]()
|
|
A powiedzial bys cos wiecej ? Jestem zielony, dopiero sie ucze... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 20:55 |