![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2007 Skąd: Włocławek Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam mam taki skrypt ktory ma zadanie pokazania calego rekordu wg kolumny nr. a moj problem polega na tym ze nie pozuje nic....
baza
search.php
polaczenie z baza
dziekuje za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy porównaniu używasz znaku = na zmiennej tekstowej, jesteś pewny że istnieje identyczna wartość w tabeli ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2007 Skąd: Włocławek Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dopiero zaczynam zabawe z php i mysql.. musisz wybaczyc moje bledy i to gdy co nie zrozumie prosilbym o jakies sugestie i poprawki dotyczace tych plikow (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
jest taka wartosc w kol nr a ja chce zeby wyswietlilo caly wiersz w ktorym znajduje sie nr=<wpisaniu w wyszukiwarce>..
nie mam pomyslu jak to zrobic/poprawic nic mi nie wyswietla (IMG:style_emoticons/default/blinksmiley.gif) (IMG:style_emoticons/default/blinksmiley.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 855 Pomógł: 145 Dołączył: 17.07.2008 Skąd: High Memory Area Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ludzie jeszcze korzystają z krasnala?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 14:42 |