![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zrobiłem stronę (bota do gry menel game) jak ktoś chce mogę mu zrobić takiego bota GG:16089516 A więc tak loguje się na tej stornie swoimi pasami które mam ustalone w pliku config.php potem przechodzi do następnej strony gdzie mogę wprowadzić wszystkie ustawienia i gdy próbóję zapisać to nie da się kliknąć w przycisk ZAPISZ kod który dałem do zapisywania to : Poradzcie co z tym zrobić ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Wklej cały kod formularza. Po za tym, poco w kodzie <br> i dwa razy <a href="index.php">
![]() Ten post edytował Kshyhoo 17.12.2009, 07:59:09 -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to nie jest formulaż tylko okienko które się otwiera po kliknięciu pokaz/ukryj i jak normalny notatnik i jak mam to zapisać?
PS: <br> przechodzi do następnej linijki jak go usunę to przycisk jest w tej samej linijce Ten post edytował Dawidzio10 17.12.2009, 14:09:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Czyli sam przycisk... powinien wyglądać m/w tak:
jeżeli input: Ten post edytował Kshyhoo 17.12.2009, 15:50:27 -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
a dasz kod w którym można wstawić obrazek zamiast przycisku, jakie chmody muszą mieć te pliki? a adres.php to do index.php (strony głównej)? proszę o szybką odpowiedź
Ten post edytował Dawidzio10 17.12.2009, 16:27:43 |
|
|
![]()
|
|
Kurcze, czy Google ma dziś wolne? Poszukaj, jak wstawić obrazek jako przycisk... adres.php, to adres skryptu, do którego chcesz przekazać dane - w Twoim wypadku to zapewne index.php
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
wiesz co tam jest dokładnie 4 pliki do zapisania w oddzielnym pliku .txt więc możesz mi dać swojej gadu gadu to porozmawiamy
![]() |
|
|
![]()
|
|
Wątpię, żeby taka forma kontaktu mi odpowiadała ;p Napisz dokładnie, co chcesz osiągnąć i wklej kod, jaki masz. Niestety, wróżka wyczerpała już limit na ten rok, przyznany przez NFZ
![]() -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
|
|
![]()
|
|
proszę to jest kod który uznałem że się przyda :
więc tak chciałbym żeby kliknięciem na przycisk zapsiz zapisaly się wszystkie 4 pliki dziki za pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słyszałeś kiedyś o wcięciach w kodzie? I o ortografii? Daj cały kod, bo sam formularz nic nie zapisze. Poza tym gdzie masz <form>?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 17:39 |