![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2003 Skąd: Szczecinek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemka musze wykonać taki hack podaje nazwe działu i musi mi wyświetlić kto do tego działu z userów ma dostęp.Na forum jest kilka grup i to według nich trzeba jakoś to sprawdzać.Ale nie wiem jak probowałem na różne sposoby.Pomozcie mi narazie mam takie coś
[php:1:5bdd62d8f6] <? require("./global.php"); ?> <html> <head> <link rel="stylesheet" href="../cp.css"> </head> <?php $fora=mysql_query("SELECT * FROM forum"); echo '<form name="wyb_forum" action="" method="post"> <select name="forum"> '; while($fora2=mysql_fetch_array($fora)){ $id=$fora2['forumid']; $name=$fora2['title']; echo "<option value=$id>$name</option>"; } echo'</select><input type="submit" value="OK" /></form>'; if (isset($_POST['forum'])){ //Tutaj ma wyswiwtlić tych usserów } ?>[/php:1:5bdd62d8f6] -------------------- Warsztat: gPHPEdit | Linux 2.6.17-11-generic (Ubuntu)
Sprzęt: Noteook BenQ A33E ___________________________________________________ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[quote]Siemka musze wykonać taki hack podaje nazwe działu i musi mi wyświetlić kto do tego działu z userów ma dostęp.Na forum jest kilka grup i to według nich trzeba jakoś to sprawdzać.Ale nie wiem jak probowałem na różne sposoby.Pomozcie mi narazie mam takie coś
[/quote] Po pierwsze, to nie na pro - raczej nawet poczatkujacy. Po drugie twoj kod ma zbedne zmienne, ktorych nie wykorzystujesz. Po trzecie podales za malo informacji. W jakiej tabeli okresolne jest, ktorzy uzytk. maja dostep do ktorych forow? [php:1:3d9622bf7f] <? require("./global.php"); ?> <html> <head> <link rel="stylesheet" href="../cp.css"> </head> <?php $fora=mysql_query("SELECT * FROM forum"); echo '<form name="wyb_forum" action="" method="post"> <select name="forum">'; while($fora2=mysql_fetch_array($fora)){ echo "<option value='{$fora2['forumid']}'>{$fora2['title']}</option>"; } echo'</select><input type="submit" value="OK" /></form>'; if (isset($_POST['forum'])){ //Tutaj ma wyswiwtlić tych usserów $users = mysql_query("select userid from usersToForum where idForum = ".intval($_POST['forum'])); // powyzsze pytanie lepiej zmodyfikowac tak, zeby wyciagalo jednoczesnie nazwy uzytkownikow, // ale nie wiem jakie masz tabele - a budowy phpBB tez nie znam } ?>[/php:1:3d9622bf7f][/quote] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2003 Skąd: Szczecinek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze to nie jest forum pbpBB tylko vB a po drugie jak bym wiedział jak są zapisywane prawa kto ma gdzie dostęp to bym sie nie pytał jak wykonać zapytania !! Przebuszowałem wszystkie bazy które są z forum vB i nie ma nigdzie zdefiniowane kto go jakiego.Potrzebuje osoby która zna sie na forum vB
-------------------- Warsztat: gPHPEdit | Linux 2.6.17-11-generic (Ubuntu)
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php Pro => php Skrypty
Dzięki rzseattle |
|
|
![]()
|
|
I co nikt nie wi jak to zrobic
![]() -------------------- Warsztat: gPHPEdit | Linux 2.6.17-11-generic (Ubuntu)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 11:39 |