![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jest u nas w klasie taka jedna Dziewczyna, na której bardzo mi zależy. I chcę Jej coś kupić - ale takiego fajnego. Pierwsza myśl to jakieś kolczyki, biżuteria (mam ją tuż przed nosem, bo u szefowej ![]() A co wy sądzicie, na ten temat? Możecie podawać ogólne propozycje, co byście kupili swoim sympatiom lub kupujecie na święta. Może na coś wpadne. -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prostownica do włosów firmy Remington ~ 100 - 200 PLN
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli Ci zależy to powinieneś sam wpaść na odpowiedni pomysł, w końcu znasz ją lepiej niż my wszyscy razem wzięci. Kup coś, co ona chce dostać a od nikogo tego nie dostanie. Taki prezent,w takim momencie, powinien być niezobowiązujący. Pamiętaj, to nie jest ani Twoja żona, ani narzeczona. Moim zdaniem biżuteria odpada, lista powodów jest tak długa, że aż się dziwię, że to zaproponowałeś. Ubrania - z Twojego postu wynika, że to nie ten stopień znajomości, aby kupować ubrania.
Osobiście skupiłbym się na prezentach o innej wartości niż ta typowo materialna. Może książka (po Twoim wybryku na tym forum, proponuję Pismo Święte). Może wspólny wypad/wyjście? Czy ktoś ją kiedykolwiek zabrał do opery albo skatepark'u. Inwestycja w wspólnie spędzony czas powinna Ci się niesamowicie zwrócić. Kwiaty, są uniwersalne, warto się wysilić i wykazać pomysłowość np. w ich wręczeniu - wygłupiłem się, dopiero teraz do mnie dotarło, że chodzi o święta ![]() Ten post edytował destroyerr 16.12.2009, 00:10:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Fajna płyta muzyczna, perfumy, jakaś pierdoła w stylu nici (nie nici do szycia, tylko taka marka), poduszka lub książka. Wszystko zależy od tego na jakiej "stopie" jesteście. Jeżeli lubi dodatki dekoracyjne możesz jej kupić coś do pokoju (fajny zegarek, ramkę z Waszym wspólnym zdjęciem, itd.). Jak woli słodycze to coś bardziej wysublimowanego niż batonik - czyli czekoladowy telegram w akcji (chocolissimo robi takie rzeczy nie wiem kto jeszcze), ;-).
Kurcze dziwi mnie trochę, że pytasz o takie rzeczy. W końcu to Twoja koleżanka i to Ty znasz jej zainteresowania, poglądy, osobowość itd. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 6 Dołączył: 10.08.2009 Skąd: Nowe Miasto Lubawskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Może książka Jako książkę na prezent polecam książki Terry'ego Pratchetta ![]() ![]() Z książek innych autorów (pozostając w klimacie fantasy ale przechodząc do horroru) polecam: Howard Philips Lovecraft opowiadania pt."Zew Cthulhu". Zapierające dech w piersiach, nawet gdy czytało się to trzeci raz jak w moim przypadku ![]() -------------------- Użytkownicy jak życie, wszystkim mogą cię zaskoczyć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Prostownica do włosów firmy Remington ~ 100 - 200 PLN Mina po rozpakowaniu prezentu - bezcenna ![]() Jako książkę na prezent polecam książki Terry'ego Pratchetta Jakoś nie widzę dziewczyny, która lubi fantastykę lub stuletnie horrory.![]() ![]() Z książek innych autorów (pozostając w klimacie fantasy ale przechodząc do horroru) polecam: Howard Philips Lovecraft opowiadania pt."Zew Cthulhu". Zapierające dech w piersiach, nawet gdy czytało się to trzeci raz jak w moim przypadku ![]() ~thomson89 Jeśli nie wiesz co jej kupić, to nie będzie Twoja. Koniec kropka. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli nie wiesz co jej kupić, to nie będzie Twoja. Koniec kropka. Święta prawda -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jakoś nie widzę dziewczyny, która lubi fantastykę lub stuletnie horrory. Ja mam taką (tj fantastyka, nie horrory:P hehe, dziewczyny naprawde to nie tylko Zmierzch i Harry Potter). Nie czepiajcie się go, tez czasem nie wiem co Mojej kupić. Mozesz kupic cieply kocyk z czyms ladnym na tym kocyku (tj wzor, tj obrazek:P) - w sam raz na zime, i bedzie sie mogla nim otulic w nocy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Ale wszystko co mogę Jej dać to albo Jej się nie podoba albo jest to za duże na mój skromny budżet. Świetna laska... Moja Żona ucieszyłaby się z byle duperelki, nie chodzi przecież o to co dajesz, tylko o to, że pamiętasz i że chcesz dać komuś prezent. Naprawdę nie wyobrażam sobie sytuacji, że dając w prezencie np. piżamę mógłbym usłyszeć "łeee, co to jest, nie chcę tego, za tanie". |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
kup jej jakiegoś pluszaka, a nie jakieś duże wydatki , chcesz być jej chłopakiem czy sponsorem ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli nie wiesz co jej kupić, to nie będzie Twoja. Koniec kropka. Bez przesady ![]() ![]() Poszukaj może czegoś tutaj: http://www.iprezenty.pl/dla-niej Po lewej stronie możesz nawet zawęzić wyniki ![]() Ten post edytował Moli 16.12.2009, 09:32:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kup jej kulki gejszy. Na pewno będzie zachwycona.
|
|
|
![]()
|
|
kup jej jakiegoś pluszaka, a nie jakieś duże wydatki , chcesz być jej chłopakiem czy sponsorem ? mysle ze thomson89 raczej szuka czegos ciut innego niz standardowy misiak. szkoda tylko ze nie wiemy na jakim "etapie" z nią jestes thomson Cytat Kup jej kulki gejszy. Na pewno będzie zachwycona. nie ma to jak ynteligentna polska pomoc hehe Ten post edytował varez 16.12.2009, 09:43:39 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Może porządna książka do baz danych? Kupisz, zanim dasz to sam sobie poprzeglądasz. Jeśli się jej nie spodoba to przynajmniej będziesz miał książkę. Jeśli się spodoba to trudno - musisz utrzymać znajomość by mieć dostęp do niej (książki).
|
|
|
![]()
|
|
nie ma to jak ynteligentna polska pomoc hehe Nie ma to jak brak poczucia humoru. Rozluźnij się trochę. Świat stanie się przyjemniejszym miejscem do życia.~thomson89 książka czy płyta to fajny prezent. Tu gust powinieneś już znać. No i w książce można wpisać dedykację czy jakieś życzenia co uczyni prezent bardziej osobistym. A jeśli szukasz coś innego niż zwykły miś to zafunduj jej toksyczną pleśń. No chyba, że jest blondynką (~varez tak, teraz będzie żart) to możesz jej kupić komórkę mózgową. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kup jej kulki gejszy. Na pewno będzie zachwycona. To chyba nawet będzie lepsze niż ta prostownica... Możesz ją też totalnie zaskoczyć - nie kupuj nic przez 2-3 wigilie a potem cokolwiek kupisz będzie zadowolona ;-) Ja tak często z żoną robię i nie narzekam ;-) Może klapki-pluszaki na zimę - ciepły prezent. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Jeśli nie wiesz co jej kupić, to nie będzie Twoja. Koniec kropka. Nie kazda laska leci na kogos bo cos od danej osoby dostala liczy sie gest.Zreszta ja bym kupil drobiazg i zaprosil ja do kina lub do jakiejs kawiarni wspolnie spedzic czas pogadac itp.... Świetna laska... Moja Żona ucieszyłaby się z byle duperelki, nie chodzi przecież o to co dajesz, tylko o to, że pamiętasz i że chcesz dać komuś prezent. Naprawdę nie wyobrażam sobie sytuacji, że dając w prezencie np. piżamę mógłbym usłyszeć "łeee, co to jest, nie chcę tego, za tanie". DOkladnie kup jej jakiegoś pluszaka, a nie jakieś duże wydatki , chcesz być jej chłopakiem czy sponsorem ? Racja poki cos nic oprocz przyjazni was nie laczy(no oprocz tego ze z twojej strony jest cos wiecej ![]() -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
kup jej jakiegoś pluszaka, a nie jakieś duże wydatki , chcesz być jej chłopakiem czy sponsorem ? mysle ze thomson89 raczej szuka czegos ciut innego niz standardowy misiak. myślę że Spawnm trafił w sedno... choć ja kiedyś kupiłem perfumy (muszę przyznać że nie były takie tanie) i się moja uciszyła jak nie wiem ![]() a z tym kupowaniem ciuchów to tak lekko pod galerianki podchodzi ![]() Ten post edytował piotrooo89 16.12.2009, 10:42:16 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:07 |