![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam następujący problem z pdo_mysql i apache. W momencie gdy drugi raz wykonuję prepare i przypisuję wynik do zmiennej otrzymuję następujący błąd: [notice] child pid 28386 exit signal Segmentation fault (11). Błąd nie pojawia się gdy nie robię przypisywania do zmiennej. Przeinstalowałem pdo i pdo_mysql - nie pomogło. Kompilowałem najnowszy snapshot php5.2 - nie pomogło. System: linux mint. Proszę o jakąkolwiek pomoc, bo przegooglałem już wszystko i niestety nic mi nie pomogło. Jeśli jeszcze coś trzeba umieścić to dajcie znać. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo prawdopodobne, że to to samo. Znalazłem już masę bugow na ten temat. Czy instalacja php5.3 może pomoc? Albo jakieś inne propozycje?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem, przyznam, że nie mam czasu na przeglądanie listy bugów, sprawdź przede wszystkim status buga - czy już naprawiono, może się okazać, że już nieaktualne np. na nocnym snapie, ale to już grzeb sam.
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:36 |